top of page

At spille med styles på sit keyboard, hvad enten det er ude til fester eller hjemme i stuen, er sjovere end at anvende audio eller midifiler. Selvom disse også kan "bruges fornuftigt" på musikalsk vis, så kræver styles at man hele tiden er på og spiller nogenlunde rigtigt, der er mere "afregning ved kasse 1". Belønningen er til gengæld langt mere fleksibilitet, det lyder godt i alle tonearter, man kan snildt tage et vers eller en solo til, stige en tone i sidste omkvæd når det rigtigt kører og ikke mindst skifte styles mens man spiller og lave egne impulsive medleys og potpourrier. Men vigtigst af alt: Det giver simpelthen mere glæde og musikalsk tilfredshed.

LiveStyles bygger videre på Midi Spot styles og forsøger at ramme den svære balance mellem original lyden og så lige "det extra", som giver mere "drive" og live fornemmelse. 

LiveStyles er kvalitet fremfor kvantitet. Vi har ingen intentioner om at have 2000 filer, som ingen alligevel ikke gider bruge. Vi vil lave styles til de mest populære numre, som har et stort potentiale både blandt musikere og gæster til danseballer, familie- og firmafester i Danmark og resten af Skandinavien. Så kombiner dit repertoire med interne fabriks-styles, midifiler eller anden backing, og nap så en af vores styles når du virkelig vil vise klassen!

Genos Studio web.jpg
Studio Genos web.jpg
bottom of page