top of page
Nicolai_Portræt_web.jpg
Nico Bowl DK.jpg

LiveStyles er Nicolai Damgaard. Ikke mange - hvis nogen -  har den erfaring med MIDI programmering og arranger-keyboards som Nicolai. Som 13 årig spillede han til familie-fester med en Yamaha PSR-90, men var ikke tilfreds med de indbyggede rytmer. PSR-90 kunne gemme 3 simple UserStyles, og det blev starten på et liv med MIDI programmering. Han nåede som stor knægt at lave en række styles til de populære Solton og Technics keyboards og begyndte også at lave Roland filer for Backbeat Studios. Det førte hurtigt til et samarbejde med Roland, først som keyboard-demonstratør i ind- og udland, og senere også i produktudviklingen på fabrikken. Nicolai startede i slut-90'erne Midi Spot med henblik på at lave styles, men firmaet ændrede langsom kurs, og blev istedet ét af de førende indenfor midifiler. 

Udover at lave en del kurser i MIDI for DMF / ArtLab har Nicolai holdt et par års pause men er nu tilbage for at producere kvalitets styles til de skandinaviske musikere. Efter 20 fantastiske år med Roland er han tilbage hvor det hele startede: Yamaha Keyboards.

Nicolai har skrevet kontrakt med Yamaha som intern programmør, hvilket betyder han må anvende deres særlige værktøjer og software, og dermed er LiveStyles i samme kvalitet som Yamahas egne, musikalsk og teknisk.

bottom of page